Teeme andmekaitseregulatsiooni Teile lihtsamaks

Loo ja halda digitaalselt kõiki andmekaitseregulatsiooniga seotud toiminguid ja dokumente.

GDPR Registri tööriist aitab organisatsioonidel tagada vastavuse isikuandmete kaitse üldmäärusele.

Sobiv lahendus kõigile organisatsioonidele ja ka avalikele asutustele

Parim töövahend andmekaitse ja privaatsuse ekspertidele

Aruandlus Andmekaitse Inspektsioonile kõigis EL-i keeltes

Hoiab kokku aega, mis kulub staatiliste tööriistadele nagu MS Excel

Kasutajaliides 5 keeles

Lihtsasti kasutatav, soodne ja paindlik

14-päevane tasuta prooviperiood

Mitmekeelne kasutajatugi

GDPR Registri funktsioonid

Andmetöötlustoimingute register

Isikuandmete kaitse üldmäärus sätestab kohustuse pidada elektroonilisel kujul ülevaadet isikuandmete töötlemisest. Tegemist võib olla tohutu andmete mahuga, mis vajab struktureerimist ja haldamist.

Kõige parem viis sellise ülevaate (registri) loomiseks, on alustada info kogumisest: millised andmed on juba ettevõtte omanduses ning mida nendega täpselt tehakse. 

Eeltäidetud toimingute mallid

Oleme loonud rohkem kui 40 eeltäidetud toimingute malli kõige levinumatele andmetöötlustoimingutele, näiteks töötajate palgaarvestus, otseturundus ja maksete töötlemine. Need mallid aitavad tuvastada andmeid, mida ettevõttes kogutakse, ning dokumenteerida kõiki andmetöötlustegevusi lihtsalt ja mugavalt.

Teil on võimalik luua ka oma malle, mis sobivad ettevõtte struktuuriga. 

Aruandlus Andmekaitse Inspektsioonile

Juhul kui Andmekaitse Inspektsioon taotleb näha ülevaadet isikuandmete töötlemisest, tuleb see neile saata elektroonilisel kujul.

GDPR Registris on võimalik mõne nupuvajutusega kätte saada isikuandmete töötlemise ülevaade (raport), mille vorm on Eesti Andmekaitse Inspektsiooni poolt heaks kiidetud. Samuti on võimalik sama raportit esitada ka ükskõik millisele Euroopa Liidu andmekaitse inspektsioonile ja seda kohalikus keeles.

Teenusepakkujate register

Oma ülevaadet kõigist teenuse pakkujatest, kellega oled lepingu sõlminud ja tea täpselt, kuna need lepingud lõppevad. GDPR Register seob kõik lepingud andmetöötlustoimingutega, tänu millele tekib võimalus jälgida isikuandmete liikumist ning omada ülevaadet alamtöötlejatest.

Pakume ka võimalust kasutada näidis-andmetöötluslepinguid, ülesse laadida enda omi või neile lingiga viidata.

Tütarettevõtete või osakondade struktuur

Mitme tütarettevõttega organisatsioonidel on sageli raske luua selget ülevaadet kõigist andmetöötlustoimingutest ja hoida seda pidevalt ajakohasena. Selle probleemi lahendamiseks on GDPR Registris olemas funktsioon, mis võimaldab luua tütarettevõtteid ja osakondi – just nii palju kui vaja.

Enda koostatud ja jagatavad toimingute mallid

Kui teie organisatsiooni struktuur seda nõuab, saate luua  oma äranägemise järgi andmetöötlustoimingute malle. Loodud malle on võimalik jagada kontoga liitunud inimestele, et tagada ühtne andmetöötlustoimingute haldamine organisatsiooni sees.

GDPR Registri tiim jälgib pidevalt andmekaitseregulatsiooni ja Andmekaitse Inspektsiooni värskemaid muudatusi ning tagab vastavuse kõigile nõuetele.

Hinnad

Proovi tööriista 14.päeva jooksul tasuta. Registreeru kohustustevabalt.

SOLO

Parim väikestele firmadele
29
kuus / üks arve aasta kohta
  • 1 Kasutaja

  • 1 Ettevõte

  • .

  • Andmetöötlustoimingute register (Artikkel 30)

  • 40+ Eeltäidetud toimingute malli

  • Teenusepakkujate register

  • GDPR dokumendipõhjad

  • Aruandlus Andmekaitse Inspektsioonile

  • Aruandlus kõigis EL-i ametlikes keeltes

  • Esimene konsultatsioon tasuta

  • .

  • .

  • .

  • .

  • .

MULTI

Mitme ettevõtte struktuur kuni 3 ettevõttele
79
kuus / üks arve aasta kohta
  • Piiramata arv kasutajaid

  • 3 tütarettevõtet või osakonda

  • .

  • Andmetöötlustoimingute register (Artikkel 30)

  • 40+ Eeltäidetud toimingute malli

  • Teenusepakkujate register

  • GDPR dokumendipõhjad

  • Aruandlus Andmekaitse Inspektsioonile

  • Aruandlus kõigis EL-i ametlikes keeltes

  • Esimene konsultatsioon tasuta

  • .

  • Tütarettevõtete või osakondade struktuur

  • Enda koostatud ja jagatavad toimingute mallid

  • Kasutaja tegevuste ajalugu

  • .

PLUS

Suurfirmale, andmekaitseametnikule, teenusepakkujale
Küsi hinnapakkumist
  • Piiramata arv kasutajaid

  • 4+ tütarettevõtet või osakonda

  • .

  • Andmetöötlustoimingute register (Artikkel 30)

  • 40+ Eeltäidetud toimingute malli

  • Teenusepakkujate register

  • GDPR dokumendipõhjad

  • Aruandlus Andmekaitse Inspektsioonile

  • Aruandlus kõigis EL-i ametlikes keeltes

  • Esimene konsultatsioon tasuta

  • .

  • Tütarettevõtete või osakondade struktuur

  • Enda koostatud ja jagatavad toimingute mallid

  • Kasutaja tegevuste ajalugu

  • .

Peale 14.päevast prooviperioodi saate valida endale sobiva tasulise paketi. Pärast paketi valimist saadame Teile maksmiseks ühe arve aastase perioodi peale.

Hinnad ei sisalda käibemaksu.

  • Eestis registreeritud firmade puhul lisandub käibemaks 20%.
  • Mujal EU riikides registreeritud käibemaksukohuslastest ettevõtetele on käibemaksu määr 0%.

“Ettevõtte edu ei taga mitte ainult geniaalne idee või suurepärane meeskond, vaid hästi teostatud sisemised protsessid. Vastavus GDPRile on üks neist. Me oleme siin, et aidata seda teile lihtsamaks teha.”

Sarune Zybartaite,
Country Manager Lithuania

Millal võib riik koguda isikuandmeid?

Riik võib isikuandmeid töödelda vaid seadusega ette nähtud piirides. Isikuandmete töötlemine võib olla mõnes õigusaktis otse reguleeritud või tuletatud sellise akti täitmise vajadusest. Seadus peab lisaks töötlemiseks volituse andmisele reguleerima

Loe Edasi »

Zpracovává vaše společnost osobní údaje?


Zpracovávat vaše společnost osobní údaje fyzických osob, jako jsou:

  • Údaje zaměstnanců, zákazníků, uchazečů o zaměstnání nebo pacientů včetně:
    • Jméno nebo osobní identifikační číslo
    • Kontaktní údaje (e-mailová adresa, telefonní číslo, adresa)
    • Bankovní údaje, plat, údaje o pasu nebo jiné osobní údaje

 

Ar Jūsų įmonė renka ir tvarko fizinių asmenų asmens duomenis? 


Asmens duomenys gali būti:

  • Kliento, darbuotojo. paciento, kandidato į darbo vietą ir kt. 
    • Vardas ar asmens  numeris 
    • Kontaktinė informacija (el.pašto adresas, telefono numeris, adresas ir kt)
    • Banko sąskaitos  duomenys, atlyginimo dydis, paso duomenys ar bet kokia kita asmeninė informacija. 

Onko yrityksessäsi enemmän, kuin 250 työntekijää?


Kas teie ettevõte kogub ja töötleb isikuandmeid?


Kas teie ettevõte kogub ja töötleb füüsiliste isikutega seotud andmeid nagu näiteks:

Töötajate, klientide, tööle kandideerijate, patsientide:

  • Nimi, isikukood
  • E-posti aadress, telefoninumber, kodune aadress
  • Pangakontonumber, palgasumma, krediitkaardiandmed või mõnda muut tüüpi isiklikud andmed

Does your company collect any personal data?


Does your company collect and process any personal data of natural persons such as:

  • Employees, Customers, Job Applicants or Patients including:
    • Name or personal ID number
    • Contact details (Email address, Phone number, Address)
    • Bank details, Salary amounts, Passport details or any other personal data